MIESKUOROLAULUN KURSSI LAULUHARRASTUSTA POHTIVILLE

Keski-Uudenmaan mieskuorot järjestivät lauluharrastuksesta kiinnostuneille miehille kuorokurssin syksyllä 2021. Kurssi toimi erinomaisena oikotienä kuorolauluharrastuksen pariin ja antoi kurssilaisille mahdollisuuden jatkaa kuorolaisena Järvenpään, Keravan tai Tuusulan Mieslaulajissa. Kurssin vetäjänä oli sopraano ja laulunopettaja Taina Piira, joka myös toimii Tuusulan Mieslaulajien taiteellisena johtajana.

Kurssi soveltui ilman ikärajoitusta sekä itselleen vasta uutta harrastusta etsiville että kuoroharrastuksen pariin paluuta pohtivalle entiselle kuorolaiselle. Kurssilla perehdyttiin laajasti kuoron toimintaan ja kuorossa laulamiseen, tutustuttiin musiikin teoriaan, nuotinlukuun sekä äänenmuodostukseen, ja myös laulettiin sen verran, että kurssilaiset pääsivät maistamaan kuorossa laulamisen tunnelmaa.

Jos vastaavalle kurssille on kysyntää, kuorot harkitsevat sen uusimista esimerkiksi syksyllä 2022. Jos olet kiinnostunut tällaisesta kurssista, ilmoita kiinnostuksestasi kuoromme puheenjohtajalle, Paavo Sonkkanen (partsystems@kolumbus.fi) 0400 656397